Клиниката по Педиатрия в Токуда Болница София организира безплатни консултации по случай Деня на детето. Специалисти от различни педиатрични специалности ще преглеждат безвъзмездно малчуганите, които имат оплаквания или ако родителите желаят да доведат децата си профилактично. Направления не са необходими, нужно е предварително записване на тел. 02/403 4948. Родителите на деца с установени проблеми е желателно да носят медицинската документация, с която разполагат. Областите, в които ще се провеждат прегледите са: детска пулмология, детска ревматология, детска гастроентерология, детска алергология, детска ендокринология, обща педиатрия.

В допълнение безплатни прегледи за деца ще има и в кабинетите по Дентална медицина на Токуда. Записването за тях се осъществява на тел. 02/403 4933.

Клиниката по Педиатрия в Токуда Болница София работи денонощно като приема деца от цялата страна. Основните предимства на клиниката са наличието на специалисти от почти всички подспециалности, спешна помощ, денонощна образна диагностика и клинична лаборатория, с които разполага като част от болницата. В Многопрофилния детски център Токуда се извършват прегледи на специалисти от 18 различни педиатрични подспециалности.
Клиниката и детския център ще работят с нормално работно време и през летните месеци, като детското здраве остава приоритетна за болницата област.

Свързани отделения