Безплатни онкологични и хематологични прегледи организира МБАЛ „Токуда Болница София”

Безплатни прегледи на пациенти с онкологични и хематологични заболявания организира МБАЛ „Токуда Болница София" на 30 юли /събота/ от 09,00 до 14,00 часа. Лекарите от Клиниката по Хематология и онкология на японската болница ще консултират над 100 пациенти, които трябва предварително да се запишат на телефон 02/403 4000. В рамките на инициативата ще бъдат извършвани клинични прегледи на записалите се, интерпретация на наличната медицинска документация и ще се дават препоръки за лечение на пациентите с установени заболявания.

„Целта на безплатните прегледи е да дадем възможност на повече хора да получат навременна и високоспециализирана помощ, тъй като превенцията и ранната диагностика на злокачествените заболявания е решаваща за хода на тези болести”, съобщава д-р Атанас Радинов - началник на клиниката по Хематология и Онкология. Той допълва, че МБАЛ „Токуда Болница София" има сключен договор с Националната здравноосигурителна каса за всички хематологични клинични пътеки, като химиотерапията се извършва според изискванията на европейските стандарти.

МБАЛ „Токуда Болница София" има пълния капацитет да даде сериозен принос в борбата със онкологичните заболявания чрез модерна диагностика, всички направления на хирургично лечение на злокачествени образувания, съвременна химиотерапия и уникална за България лъчетерапевтична помощ.

Желаещите да посетят безплатните прегледи трябва предварително да се запишат на тел: 02/ 403 4000. Адресът на МБАЛ „Токуда Болница София" е бул. Никола Вапцаров 51 Б.

Свързани отделения