Пациенти със заболявания на главния и гръбначен мозък, гръбначния стълб и страдащи от неясни неврохирургични оплаквания, ще бъдат консултирани безвъзмездно

Безплатни неврохирургични прегледи организира МБАЛ „Токуда Болница София” на 20 април /събота/ 2013 от 08,30 часа сутринта. Консултациите ще се извършват от водещите неврохирурзи на японската болница след предварително записване на телефони 02/403 4000 и 02/403 4911.

„Прегледите са посветени на пациенти с установени неврохирургични заболявания, които засягат главния и гръбначния мозък, гръбначния стълб, периферната нервна система, както и неясни състояния”, уточнява д-р Славомир Кондов – началник на отделението по Неврохирургия на Токуда.

От безплатните консултации могат да се възползват както възрастни, така и деца. Пациентите с поставена диагноза е необходимо да носят цялата си налична медицинска документация. От записаните няма да се изискват направления за консултация или други административни документи. Прегледите ще се извършват на първи етаж в Токуда в кабинетите по Неврохирургия.

Свързани отделения