Проф. Христо Цеков и доц. Владимир Наков ще извършват консултациите с предварително записване на тел. 02/403 4000


Безвъзмездни неврохирургични консултации ще извършват двама от водещите неврохирурзи в страната проф. Христо Цеков, началник на Клиниката по Неврохирургия в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда и доц. Владимир Наков от същата клиника. Прегледите ще се провеждат на всеки три месеца, като първата дата е насрочена за 4 юни. Те ще обхващат цялата неврохирургична патология при възрастни и деца, включително заболявания на гръбначния стълб - травми и дегенеративни дискови заболявания, туморни образувания в мозъка, съдови заболявания на мозъка - аневризми, детска неврохирургия - хидроцефалии, спина бифида и др. Препоръчително е пациентите да носят със себе си наличната медицинска документация и образни изследвания. Необходимо е предварително записване на тел. 02/403 4000 или кратък номер *5544.

  

  

Проф. Христо Цеков е началник на Клиниката по Неврохирургия в Болница Токуда. Има две специалности - "Обща хирургия" и "Неврохирургия". Специализирал е в Русия, Германия и Австрия. Оперира в областта на детската неврохирургия, гръбначно-мозъчната и съдовата неврохирургия, травматологията, дегенеративни и други заболявания. Автор и съавтор на над 150 научни публикации, няколко учебника и монографии.


 

Доц. д-р Владимир Наков е преминал редица специализации и професионални курсове във Великобритания, Швейцария и Дания. Професионалните му интереси са насочени в областта на съдовата неврохирургия, невроонкологията, лечението на тригеминална невралгия и лечението на дискова болест.

 

Свързани отделения