Безплатни консултации на жени със заболявания на гърдата организрат в „Токуда Болница София”

Жените със съмнения и диагностицирани с доброкачествени или злокачествени заболявания на гърдата могат да се прегледат и да получат второ мнение от хирург-мамолог в Токуда

МБАЛ „Токуда Болница София” организира безплатни прегледи за профилактика и ранна диагностика на заболяванията на млечната жлеза. Консултациите ще се провеждат всеки ден от 06 до 31 юли след предварително записване на телефон 02/403 4000.

Необходимо е пациентите да предоставят на място своята медицинска документация – епикриза от предходно лечение или амбулаторен лист от преглед, резултати от изследвания, посочващи лекарско становище за състоянието на пациентката при установено заболяване.

 „Всяка година в България  се регистрират над 3000 нови случая на рак на гърдата”, алармира д-р Росен Панов, началник на Центъра за хирургия на гърдата на МБАЛ „Токуда Болница София”. Д-р Панов е категоричен, че при навременно откриване на заболяването и започване на терапия в ранен стадий, ракът на гърдата е напълно лечим. 

Препоръчително е дамите над 35-годишна възраст да посещават специалист за профилактичен преглед веднъж годишно.Голямото предимство на МБАЛ „Токуда Болница София” са висококвалифицирани медицински екипи, които прилагат световните практики за хирургично лечение на заболяванията на гърдата, както и реконструктивно и естетично възстановяване на гърдата, водени  от мултидисциплинарен екип от хирурзи-мамолози и пластични хирузи. Токуда разполага и с модерно мамографско оборудване за скрининг и диагностика.

В Токуда Болница пациентките могат да разчитат на затворен цикъл на цялостна профилактика, диагностика на заболяванията на гърдата, хирургия и реконструкция в едноетапни операции, модерно лъчелечение за следоперативнo продължаващо лечение, химиотерапия при необходимост и дългосрочен ангажимент на лекарите в японската болница за проследяване и наблюдение на възстановяването на лекуваните при нас.

Свързани отделения