Топ специалисти ще подготвят аудиторията за първи грижи за новороденото

Най-голямата платформа за експертна комуникация в здравеопазването CredoWeb в партньорство с Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда организират специално училище „Мама и бебе“ утре. То ще проведе по време на изложението БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ от 11 до 12,30 ч. в сградата на Интер Експо Център в София. Бременни и майки ще получат професионални съвети как да се грижат за новороденото по всички съвременни правила от д-р Вяра Константинова от неонатологичното отделение на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Тя е лекар с дългогодишен опит. Квалифицирала се е в Лондон. Участвала е в редица научни форуми, с множество публикации в специализирания печат. Кинезитерапевтката Яна Раковска ще демонстрира как се поддържа добрата кондиция на бебето с гимнастика и масаж.

За участниците ще има:

  • 100 книжки „Дневникът на мама“
  • 100 подаръчни кутии с бебешка козметика
  • Последният брой на списание "Моето бебе" завсички участници в събитието
  • 20 козметични комплекта за бебета
  • Един безплатен пълен ехографски преглед на новородено, осигурен от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда - ще бъде изтеглен по време на събитието на томболен принципотвсичкиучастващи

Кулминацията на събитието ще бъде безплатна професионална фотосесия, осигурена от социалната платформа за здраве CredoWeb. Ако споделите след това снимките в CredoWeb и във Facebook, имате шанс за още 20 козметични комплекта за бебета. Победителите ще бъдат определени с томбола.

В рамките на събитието участниците ще разберат, че  могат да намират ценни съвети за храненето, физическото и психическото  развитие на бебето и малкото дете в CredoWeb, че чрез платформата могат да се свързват с нужния им специалист, както и да участват в дискусии по важни за тях теми като хранене, ваксини, кърмене. Бременните ще научат за най-хитовите на пазара комбинации от витамини, как могат да се спасят от досадния запек, а майките ще разберат как най-ефикасно да се справят с коликите на бебето.

Свързани отделения