Темата на събитието ще бъде „Интерстициални белодробни болести –за настоящи и бъдещи експерти“

Сформираната с активното участие на радиолози от Болница Токуда асоциация „Radiology Together“ ще проведе своята 13-та научна среща среща на живо на 20 юни 2021 г. от 17 часа в зала „Missia 23“ в София. В програмата са включени лекции на все по-актуалната тема  “Интерстициални белодробни болести” с водещи лектори проф. Галина Кирова, началник на Клиниката по Образна диагностика в Болница Токуда, д-р Татяна Ненкина, радиолог в Болница Токуда и д-р Александър Симидчиев, пулмолог, МВР Болница.

Събитието е предназначено за студенти, специализанти или специалисти, основно по радиология и пулмология, като основната цел на младежката асоциация е обмяната на опит и знания, следвайки мотото „Да работим заедно“. Участието е безплатно, като събитието ще се проведе с подкрепата на Евофарма, Рош и Бьорингер.

Radiology Together е създадена през 2016 г. от млад екип радиолози от различни болници – д-р К. Чупетловска, д-р Г. Адам, д-р К. Калева и д-р Е. Иванова. Асоциацията организира научни срещи, чрез които се стреми да сподели и разпространи актуална информация и да осигури поле за комуникация между радиолози и други специалисти от цялата страна.

Информация за "Radiology together" може да бъде намерена във Facebook групата на асоциацията

За въпроси и повече детайли: radiologytogether@gmail.com

Разгледайте програма на събитието тук: 

Свързани отделения