Уважаеми Проф. д-р Младенов (началник отделение реанимация),
 
 
Трудно ми е да намеря подходящите думи, с който да изразя искрените си благодарности и тези на семейството ми към целия екип от лекари, мед. сестри, санитари на отделението по реанимация.
 
Накарахте ме да повярвам, че  пациента е личност и когато постъпи за лечение, трябва да остане такава.Благодарение на Вас и целия Ви екип ние, като близки.... като уплашени хора  получавахме бърза, важна и професионална  информация за  състоянието на пациента. Лесно разбираемо поднесена, така че ние като родители, да можем, да разберем всичко, без да има нужда от задаване на допълнителни въпроси.
 
Убедена съм , че всяка болница, която има подобен екип от блестящи, сърдечни, човечни и отговорни към работата си лекари, то болницата, като институция трябва да се ГОРДЕЕ с тях. Вие сте хора с призвание, доказани професионалисти, заслужаващи уважение, признателност и поклон. ИСТИНСКИ борци, за свободата на човешкия живот.
 
Дълго ще ми дава кураж Вашата човечност, с мисли, за съпричастност и осъзнато чувство за дълг.
 
Аз, една горда майка на моя боец Николай Лазаров, който постъпи в болница Токуда на 30.04.2020 г. след тежко ПТП .... за пореден, но не последен път Ви благодаря, че детето ми е до мен и в момента мога да го прегърна.
 
Благодаря Ви от сърце, че отново мога да изпитам всичките тези чувства единственно, заради Вас!
 
Поклон,
 
Екатерина Лазарова