Благодарствено писмо

До Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда – София

 

Уважаемо ръководство,

Уважаеми Проф. д-р Николай Младенов,

Пише Ви майка на дете, което се лекува във вашата Болница. Накратко за нашата история – детето има венозна малформация-хемангиом, която реално няма приложимо лечение на този етап. Детето е родено януари 2018 г., и от тогава до момента се е сблъскало с толкова много лекари, колкото някой друг през целият си живот не е, т.е изпитва ужас към лекари и трудно се контролира и успокоява.

Обръщам се и към проф. Младенов, защото Човекът към когото искаме да изкажем хиляди Благодарности е от неговият екип- д-р Благовест Петелов. Изказваме благодарността си към един млад Човек, който е решил да остане в България , за да помага и да се грижи за хората, не просто за да му мине работният ден, а нещо много повече - той влага сърце и душа в работата си.,върши всичко абсолютно професионално, проучва всичко до най -малката подробност за пациента си .

Уважаеми д-р Петелов, благодаря Ви за професионализма, Човешкото отношение към детето ни и към нас, за спокойствието и доверието което излъчвате, за съветите които ни дадохте, и не на последно място- загрижеността извън работно време-това е рядко срещано явление. Анестезиологията е една от най-важните и трудни специалности, желая Ви много бъдещи успехи в професионален и личен план!

 

С уважение и признателност

Здравка Вътева

Гр. Пазарджик