Здравейте,

Aз и цялото ми семейство искаме да изкажем огромната си благодарност и признателност към д-р Георги Симеонов и екипа му от Отделението по анестезиология и интензивно лечение за спасяването на живота на баща ми Ботьо Кръстев. Благодарности за безкрайно старателното и изключително човешко отношение на доктора и екипа му към баща ми и за адекватните и навременни грижи, които положиха, за неговото лечение. Благодарение на тези уникални лекари, сестри и останалият екип на отделението баща ми вече е на крак и се възстановява от тежкото състояние, в което беше изпаднал. Отношението на доктора и екипа му към нас беше невероятно човешко и с разбиране, предвид огромното ни притеснение. Изключително търпеливи и любезни, докторите от ОАИЛ отговаряха на всичките ни въпроси и ни даваха изчерпателни сведения. През 17 дневният си престой в отделението за баща ми се грижеха с изключително внимание и старание.

Думите не ни стигат, за да изразим благодарността си към Д-р Георги Симеонов, който със златните си сърце и ръце ни върна обичаният човек и доказа, че лекарската професия е призвание. Искрено вярваме, че той е Истински Човек и Лекар.

Пожелаваме на целият екип на ОАИЛ и на д-р Симеонов много спасени животи и да останат все такива истински професионалисти в тази така важна професия!

Благодарим Ви, вие сте невероятни!!!

С огромна благодарност и признателност:

сем. Кръстеви

Ботьо, Латинка, Биляна и Цветелина