До Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда - София

Уважаемо ръководство!

Пише ви бивша счетоводителка и настояща пенсионерка от гр. Севлиево. Постъпих в болница „Токуда“ за контролен преглед на 27 август 2019 г., но вече шеста година посещавам отделението по интервенционална гастроентерология с началник д-р Петко Карагьозов. И тъй като вече имам богати впечатления, искам да изразя своята голяма и сърдечна благодарност на отличния професионалист и Човек с главно „Ч“ - д-р Петко Карагьозов.

Уважаеми д-р Карагьозов, благодарение на вашите точни диагнози, адекватно лечение, на добрите съвети, които ми давате, още дишам и живея – и то нормално. Във вашето отделение винаги се чувствам спокойна, защото знам, че съм в добри и сигурни ръце. И всеки път си тръгвам обнадеждена, че на следващия ден ще срещна отново изгрева на слънцето. Възхищавам се на търпението, с което изслушвате пациентите си, питам се от къде извира усмивката, с която ги окуражавате, как намирате сили за поредния работен ден, след като предишните, вече години наред, са били пълни с болките и страданието на хората?! Дълбок поклон, докторе! Желая ви още много успехи в гастроентерологията! Желая ви пациентите, които идват при вас от цялата страна, да усетят и разберат това, което разбрах и аз – че вие сте лекар и по призвание, че с вас шансът им да се излекуват е по-голям.

България има нужда от висококвалифицирани, дисциплинирани и отговорни лекари като вас. Напред и нагоре към нови висоти! Моите искрени благодарности и адмирации и към родителите ви за това, което сте днес! В личен план пожелавам сбъдване на съкровените ви мечти и само щастливи моменти в семейството. И най-важното – здраве, здраве, здраве, до дълбоки старини!

С уважение и признателност - Диана Иванова

гр. Севлиево

Свързани отделения