БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

 

Благодаря, мерси, грацие, данке! Благодаря Ви от сърце! Тази дума трябва да се казва с повече, защото не може в момента да изрази истинската ни признателност! И въпреки това казва, толкова много! БЛАГОДАРЯ! На екипът на отделението по Гръдна хирургия в МБАЛ „Токуда“ и лично на доктор Цветан Минчев! Благодаря на старшата сестра в отделението Цвета Рангелова! Благодаря на Ива, Албена, Руми, Ваня и всички сестри! На екипът анестезиолози и оператори! БЛАГОДАРЯ ВИ! За това, че във вашето отделение разбрах, че никой не е отменил хуманността, че Хипократовата клетва за всички тези прекрасни хора, не са само думи произнесени в деня на получаване на дипломите, а истинско призвание! Благодаря, че върнахте надеждата, че вдъхнахте нови сили и не се отказахте да помогнете! Благодаря, че да запазите животът и здравето на пациента, за всички ВАС е въпрос на чест и професионален дълг! Благодаря за истинската подкрепа и съпричастност!

И сега лично за доктор Минчев! Запазете своя позитивизъм, бъдете жив и здрав, бъдете все така истински, усмихнат и сърдечен! Благородството не е нещо, което човек получава само по наследство, то е качество, което всеки заслужава и пази! Благодаря, че съдбата ме срещна с един истински благородник като Вас! Благодаря, че когато всички се бяха отказали от мен Вие направихте „невъзможното „ и дадохте на мен и моето семейство утеха и НАДЕЖДА, защото където има надежда животът намира начин!

Специални благодарности на отделението по образна диагностика, на прекрасния екип на Централна реанимация! БЛАГОДАРЯ, че сте истински човеци!

С дълбоко уважение и респект с БЛАГОДАРНОСТИ Иван Йорданов и негово семейство

Свързани отделения