До Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда - София
Отделение по Гастроентерология - Д-р Кристина Стоянова

Благодарствено писмо


Уважаемо ръководство! 

Пише Ви Анастасия Станчева, от гр.Варна - една дъщеря, на която върнахте към живот бащата. Може да звучат пресилено тези думи, но за мен това е така. 
Баща ми, Александър Стоянов, на 64 години, живее в гр.Стамболийски. От 17.09.2020г. до 30.10.2020г. три пъти постъпва в болница в гр.Пловдив, като до момента в който Ви посетихме, нямаше установена окончателна диагноза. След всеки следващ негов престой в болница състоянието му се влошаваше и се добавяха нови и нови симптоми. Обиколихме всички специалисти, които ни препоръчваха, но нямаше никакво подобрение. В денят, в който посетихме Вашето лечебно заведение, той вече нямаше сили да се движи, постоянно спеше, бутахме го с инвалидна количка. 
Първоначално имахме записан час за доц.Мария Рашева-невролог, след това посетихме д-р Елиз Тазимова-онколог, и последна спирка беше д-р Кристина Стоянова-гастроентеролог.
Бих искала да изкажа възхищението си от перфектната организация и отношението към пациента във Вашето лечебно заведение! Всеки един от специалистите отдели нужното време, за да се запознае с документацията, да вникне в конкретния случай и да прецени с какво може да помогне. 
На 30.10.2020г. баща ми беше приет в Клиника по Гастроентерология при Вас, от д-р Кристина Стоянова. На 03.11.2020г. беше изписан. За тези четири дни в отделението бяха направени всички необходими изследвания, беше предприето спешно, адекватно и най-вече - ефективно лечение. Проследяването на извънболничното състояние на пациента с контролни прегледи и кръвни изследвания също беше нещо, което видях за първи път на толкова високо ниво. Благодаря Ви, д-р Стоянова! Благодаря и на всички специалисти от отделението по Гастроентерология, които работят наистина в екип, за да бъдат направени изследванията и да се стигне до диагноза.
Когато го видяхме седем дни след изписването му, се разплакахме със сестра ми! От радост! Защото преди това татко чезнеше с дни. Сега има апетит, силите му се връщат, състоянието му прогресивно се подобрява. И ние чакаме с нетърпение да се възстанови напълно и да се радва на внуците си. 
Какво да кажа, като всички думи ще бъдат слаби да опишат чувството на благодарност, което бушува в сърцата ни! 
Освен, че обичате хората, имате ресурса, знанията, професионализма всичко да се случва на най-високо ниво! Не съм имала никакво съмнение, че татко е в най-добрите ръце и за него ще се погрижат специалисти, за които професията "лекар" е мисия за цял живот! 
Бъдете здрави, пазете в себе си любовта към своята професия и към човеците! 

С уважение и признателност:
Анастасия Станчева
гр.Варна 
14.11.2020г.

Свързани отделения