Кардиология

Видео | Отговори на пациентски въпроси

Ако имате въпроси за сърдечносъдово здраве, се свържете със специалистите от Клиниката по Кардиология на cardio-tokuda@acibademcityclinic.bg - те ще ви отговорят в рамките на 3 работни дни.

Д-р Валери Гелев отговаря на пациентски въпроси, свързани с кардиологични заболявания в условията на епидемията с COVID-19

На 1 май 2020 г. д-р Валери Гелев, инвазивен кардиолог и началник на Клиника по Кардиология на Болница Токуда, отговаря на пациентски въпроси, свързани с кардиологични заболявания в условията на епидемията с COVID-19, на живо във Фейсбук страниците на Woman.bg и Novini.bg.
Мнозина търсят отговори на своите здравословни въпроси, а особено тревожни са сърдечносъдовите заболявания.
Д-р Гелев се включи в съвместния ни социален проект с Woman.bg "Отговорите на специалиста" и сподели актуална полезна информация за хората с кардилогични оплаквания.

Гледайте видеото тук >


Д-р Валери Гелев и д-р Васил Трайков отговарят на пациентски въпроси за сърдечносъдово здравe

По повод Световния ден за борба с хипертонията, на 20 май 2020 г. водещи специалисти от Клиниката по кардиология на Болница Токуда отговаряха на пациентски въпроси на живо във Фейсбук.

Гледайте видеото, в което д-р Валери Гелев, началник на Клиниката по Кардиология и д-р Васил Трайков, началник на Отделението по Електрофизиология и кардиостимулация. отговаряха на вашите въпроси. Вижте във видеото: