Асистирана репродукция

Видео

Центърът за асистирана репродукция в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда официално отвори врати на 10 юли 2018 г. със стилна церемония и нови възможности за повече бъдещи родители. Лентата прерязоха изпълнителният директор на Болница Токуда – д-р Венелина Милева, началникът на новата структура д-р Мефтуне Шефектова, д-р Мария Георгиева - ръководител на Центъра за асистирана репродукция към Министерство на здравеопазването, заместник-директорът на групата лечебни заведения г-н Хюсеин Гьоксел и заместник-директорът на Болница Токуда г-н Билал Демирлер. Към събитието се присъединиха и популярни лица, които застават зад каузата за повече възможности за сбъдване на мечтата на двойки с репродуктивни проблеми в България – Тити Папазов, Йордан Йовчев, Димитър Павлов. Центърът интегрира иновативни практики, най-модерни технологии, както и професионализма и опита на екипа в съчетание с човешка съпричастност и индивидуални решения. Той ще разчита и на подкрепата на по-големите структури в семейството на Аджибадем – Аджибадем Лабмед и Аджибадем ин витро център – Истанбул:

 

Йордан Йовчев, Тити Папазов и Димитър Павлов бяха специални гости на официалното откриване на Центъра за асистирана репродукция в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Те се присъединиха към каузата за повече възможности за сбъдване на мечтата на двойки с репродуктивни проблеми в България, които новия център предоставя.

 

 

Д-р Мефтуне Шефкетова, началник на Центъра за асистирана репродукция към Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда: "Всеки, прекрачил прага на Центъра за асистирана репродукция в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, ще бъде посрещнат с усмивка и внимание. Създадохме за Вас уютна атмосфера, далеч от шума на деня и останалите болнични звена, за да получите грижа, топлина и разбиране."