Най-високата оценка за работата на здравните работници е признателността, доверието и благодарността, които получават от всеки пациент, прекрачил прага на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда. 

Днес ви представяме благодарствено писмо към специалистите ни в Клинична лаборатория от Даниел Киряков. 

"Вчера трябваше да направим кръвни изследвания на децата ми. Неочаквано за мен, дъщеря ми (на 7 г.) се беше притеснила, че “ще й изтече кръвта, а е толкова млада”. Дойде й редът, влезе след батко си и се разстрои.

Сложих я да седне на коленете ми. Медицинската сестра започна да й говори мило, докато й слага ластика. Съпругата ми - като орлица - се надвеси в сцената със заръката “Вземете й само толкова, колкото е нужно!”

И тук се случи нещо неочаквано.

Втора сестра затвори вратата, за да осигури някакво уединение, докато щерка ми “страда”. Трета сестра се притече на помощ също. Втората хвана ръката на Аля, за да не мърда. Първата умело я бодна и третата дръпна кръвта във флакончето. И после я похвали колко е била смела и я “награди” със лепенка на супер-момиче.

Изпратиха ни с усмивки под маските и …продължиха своята работа.

Ние със съпругата ми бяхме очаровани от този безмълвен синхрон, от подхода, от разбирането в екипа без думи и милото отношение към дъщеря ми и нашето семейство.

Благодаря Ви!"

Свързани отделения