Възможността да се довериш на доказани медицински специалисти е безценна, а благодарността от пациентите е най-силното признание за всеотдайността и професионализма на нашите лекари. Сърдечните думи на благодарност потвърждават високото ниво на грижа, отдаденост и подкрепа по време на трудните моменти, които са довели до щастлива развръзка.

Днес споделяме с вас благодарствено писмо от пациентка с карцином на гърдата, която е насочена за провежане на следоперативна терапия към отделението по лъчетерапия и радиохирургия в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, ръководено от д-р Калоян Йорданов.

 „Уважаеми д-р Калоян Йорданов,

/Началник на Отделението по Лъчетерапия и Радиохирургия/

Изказвам своята искрена благодарност и признателност на ръководения от Вас екип за човешкото отношение и разбиране при изпълнение на работата си, за всеотдайния и професионален лекарски труд, който дава нов живот и надежда на пациентите, които са се доверили на Вашата компетентност.

Желая Ви все така успешна и ползотворна работа!

Нека Бог бди над Вас!

 

С уважение и дълбока признателност:

Любка Димитрова от гр. Пловдив“

Любка споделя на близките си, че е изключително доволна, че е срещнала такъв професионалист като д-р Йорданов и дългият и труден път, който е извървяла, в крайна сметка я е довел именно при него. 

Според д-р Йорданов почти всеки карцином, диагностициран в ранен стадий, е 100% лечим. Той е щастлив, че за пореден път е успял да помогне на свой пациент, а признателността е най-високата оценка за неговата работа като специалист, чиято мисия е да се грижи за здравето на хората.