В Медицинския център на Acibadem City Clinic Младост функционира специализиран кабинет по Дерматология и венерология. Нашите пациенти получават висококачествено медицинско обслужване, съвременни диагностични и терапевтични методи. В кабинета могат да бъдат консултирани и лекувани пациенти със заболявания на кожа, лигавици, косми и нокти. Могат да бъдат обслужвани и пациенти от всички възрастови групи – бебета, деца и възрастни.

1. Обща дерматология:

2. Детска дерматология – болести на бебешката и детска кожа: атопичен дерматит, акне и др.

3. Полово предавани инфекции – бактериални, вирусни, гъбични и паразитни

4. Дерматози при бременни

5. Доброкачествени и злокачествени новообразувания на кожата

Може да запишете час за преглед на телефон *5544 с опция Младост при следните специалисти:

Проф. д-р Мери Ганчева е лекар и учен с широки интереси в дерматологията. Диагностицира и прилага лечение при автоимунни заболявания, псориазис, атопичен дерматит. Има опит с диагностика и лечение на онкологични заболявания в дерматологията.

Проф. Кадурина има натрупан значителен опит в диагностиката и лечението на дерматологични заболявания, особено акне и псориазис. Има множество специализации, сред които и дерматоонкология. Учен, преподавател и лекар с разностранни интереси и практика.

Д-р Темелкова работи в обалстта на дерматологичната хирургия, дерматологичната естетика, автоимунните заболявания и дерматоонкологията. Съавтор е на научни публикации в български и международни научни списания.

Д-р Самер Шокър е водещ дерматолог в сферата на клиничната и естетична дерматология. Провеждал е практически обучения в САЩ, Италия, Дания, Ливан и Франция. Автор и съавтор на над 20 научни публикации в сферата на дерматологията и венерологията.

През юни може да запазите час за консултация с 10% отстъпка за преглед и консултация на *5544 с опция Младос.