Мениджмънтът на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно-съдов център по традиция за поредна години отличи служителите на болницата за висок професионализъм, всеотдайност в грижите за пациентите.

 

Наградите в общо 5 категории бяха връчени на официална церемония по отбелязване на 10 годишнината на болницата от управителя на болницата г-н Андрей Марков и от г-н Мелих Карахасаноглу, прокурист. 

Представяме ви отличените служители в отделните категории:

 

Златни ръце - д-р Самуил Казаков от Отделение по Кардиохирургия. За това, че поправя невъзможното и създава ново усещане за живот.



Смело сърце - д-р Aлександрина Кузов, лекар специализант по ангиология от Клиника по Ангиология, за нейната всеотдайност и смелост, с които се впуска във всяко предизвикателство.

 

Г-жа Безупречен блясък - Снежана Кенова, санитар от Отделение по Кардиохирургия. За това, че се грижи чистотата и безопасността и че допринася за прекрасната атмосфера в болницата. Наградата беше връчена на Жулиета Калчева, старша медицинска сестра на Отделението по Кардиохирургия.

 

Мисията възможна - Милена Петрова – старша медицинска сестра на Интензивно кардиологично отделение. За усилията й да изгради добър и сплотен екип.

 

Да пристигнеш за 60 секунди - Кирил Мавродиев, отговорник звено Транспорт. Защото пътуването с него е пътуване във времето, за това, че преодолява препятствия и скъсява дистанции.