Спешна помощ

Аджибадем Сити Клиник представлява най-голямата здравна група в България - обединение на едни от най-добрите болници в страната и същевременно част от международен здравен холдинг с множество медицински структури по света.


Аджибадем Сити Клиник включва лидерите в частното здравеопазване в България: Болница Токуда и лечебните заведения от групата на Сити Клиник – Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център и Аджибадем Сити Клиник Младост в София и Медицински център във Варна. С четирите си локации заедно групата е най-мащабната структура в сектора на здравеопазването у нас. Тя обединява три болници,P четири медицински центъра, над 2500 медицински специалисти, 700 от които лекари, 750 легла и комплексно обслужване на пациенти в почти всички сфери на медицината.


Обединяваме нашите усилия, за да Ви предложим нов модел комплексна грижа

Здравната група се отличава с модерно технологично оборудване, уникални за страната медицински услуги и иновативни техники за диагностика, лечение и профилактика, спешни състояния и здравни грижи в почти всички медицински направления.

Основна мисия на Аджибадем Сити Клиник е да обединим нашите усилия, за да предложим най-комплексната грижа за Вашето здраве от утвърдени специалисти с помощта на съвременни методи и последните технологии на модерната медицина.

Галерия

Дейности в Спешно отделение

Основни дейности на Спешно отделение в Аджибадем Сити Клиник болница Токуда

  • Медицински триаж
  • Диагностика, стабилизация, лечение и консултация със специалисти на спешни пациенти
  • Прием на спешни пациенти за болнично лечение след консултация и преценка от консултант-специалист