Д-р Лозанов, д-р Орцева

Двама лекари се включиха в екипа на Аджибадем Сити Клиник Варна и вече преглеждат. Д-р Иво Лозанов – ортопед-травматолог, е добре известно име за пациенти и медици. Той практикува няколко години в Германия в болничната помощ и отново приема във Варна. Д-р Фатиме Орцева е млад специалист, но вече с опит в гинекологията. Тя ще преглежда жени и ще проследява бременност.

И двамата специалисти имат договор с НЗОК и провеждат прегледи с направления по Здравна каса. Прием има също по здравно-застрахователни фондове и платено.

Д-р Лозанов има дълга практика в болниците в Германия. Той е специализирал и натрупал значителен опит в ендоскопското оперативно лечение на раменна става. Диагностицира и лекува също заболявания на колянната става. Прилага протезиране на стави. Дава насоки и провежда лечение при спортни травми. Оперира при болести на преден ходилен отдел – халус валгус, пръст чукче. 
Д-р Орцева започва практиката си в доболничната помощ. Работила е последователно в АГ-отделение в „Майчин дом“ във Варна и в Клиниката по гинекология в МБАЛ „Св. Анна“, където оперира и до момента. В Аджибадем Сити Клиник Варна младата лекарка ще разчита на съдействие от медици от други специалности, както и на опитните рентгенолози в сектор Образна диагностика. Лечебното заведение има развита дългогодишна програма за женско здраве, в която се диагностицират заболявания с помощта на компютърна томография, ядрено-магнитен резонанс и мамограф.

Прегледите при лекарите са със записване на час на телефони 0700 33 900, 0892 20 20 80 или с две имена на пациент и телефон за връзка на мейл   varna@acibademcitylinic.bg.