Специалистът от Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост в София подновява редовните си консултации във Варна. Доц. Павел Бочев ще приема пациенти на 16 и 30 септември. Консултациите се правят чрез подаване на медицинска документация /диск от PET, епикризи, изследвания, амбулаторни листи/ на регистратура на медицинския център във Варна. Коментарът на разчитането със специалиста става след това със записване на час. Консултите са платени. Повече информация може да се получи на телефони 0700 33 900 или 0892 20 20 80.

Доц. Бочев приема и пациенти за радионуклидна терапия на някои заболявания на щитовидната жлеза. В Клиниката по Нуклеарна медицина в Аджибадем Сити Клиник Младост в София той и неговият екип извършват пълна гама нуклеарно-медицински изследвания – РЕТ СТ и СПЕКТ СТ, така и радионуклидна терапия при тиреотоксикоза/хипертироидизъм и костни метастази. Под ръководството на доц. Бочев клиниката първа у нас въведе употребата на галий-белязани радиофармацевти,като 68Ga PSMA за лечение на простатен карцином и 68Ga DOTA-TOC при невроендокринни тумори. 

Доц. Павел Бочев е завършил медицина във Варна. Той е част от екипа, извършил първата у нас позитронно-емисионна томография PET и е ръководител на екипа, въвел в експлоатация първия циклотронен комплекс за производство на радиофармацевтици за PЕТ. През 2011 г. защитава научна степен „доктор“. Доц. Бочев е началник на Клиниката по нуклеарна медицина в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост в София – едно от най-модерните лечебни заведения за диагностика и лечение на онкологични заболявания.