Д-р Николай Недев лъчетерапевт

Възможности за модерно и максимално щадящо лечение на онкологични заболявания ще обсъди с пациентите  д-р Николай Недев. Специалистът по лъчетерапия и радиохирургия възобновява месечните си прегледи във Варна. Те ще се провеждат в Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна със записване на час на телефон 0700 33 900 и 0892 20 20 80. Консултите са платени.

Д-р Недев завежда отделението по лъчетерапия в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост в София, където провежда процедури с модерния апарат True Beam STX. Техниката позволява прилагането на новаторски методи, разработени от д-р Недев, които да предпазват околните органи и тъкани, а в същото време дават възможност за подаването на високи дози лъчи.

След дългогодишна практика в ЮАР и Нова Зеландия, лекарят вече има и своя богат опит в прилагането на съвременно лъчелечение в България. Процедурите са безболезнени и позволяват на онкоболните пациенти да запазят качеството на живот. Д-р Недев и екипът му имат опит в лечението на пациенти с рак на белия дроб, на простатата, метастази в костите и меките тъкани, мозъка, рак на гърдата.