Д-р Николай Недев, лъчетерапевт

Д-р Николай Недев, лъчетерапевт от Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост в София продължава ежемесечните си прегледи във Варна. Той ще преглежда онкологично болни пациенти на 13 септември в Аджибадем Сити Клиник на ул. "Брегалница" 1.
Консултите са насочени към болни, които подлежат на лъче- и брахитерапия, със заболявания на бял дроб, простата, млечни жлези, метастази в мозък, кости и меки тъкани. С пациентите и техните близки д-р Недев обсъжда модерни подходи за лечение на рак, който са безболезнени за пациенти имат за цел да подадат голяма доза лъчение със запазване на околните тъкани и органи. Процедурите се извършват на съвременен апарат TrueBeam в болницата в София.

Д-р Недев е началник на Отделението по лъчелечение и радиохирургия в университетската болница Аджибадем Сити Клиник Младост в столицата. Той е специалист с международни нововъведения в лъчетерапията, с богата практика в Нова Зеландия, ЮАР и Европа. Самият той е въвел и прилага съвременни методи в лъчелечението.
Заедно с колегите си в София д-р Недев лекува различните онкологични заболявания и техните проявления. Прилага средствата на брахитерапията при рак на простатата и рак на шийката на матката, стереотактична
радиохирургия използва при множествени мозъчни метастази, а лъчетерапия с контрол на дишането – при рак на гърдата и други.

Консултите във Варна са само платени и само със записване на час на тел. 0700 33 900, *5544 или 0892202080. Моля, носете цялата медицинска документация, с която разполагате - епикризи, резултати от изследвания и проведено лечение.