Уролозите се включват в инициативата за дистанционни онлайн консултации, а невролозите разширяват обхвата на медицинската услуга

Във връзка с усложнената епидемиологична ситуация, за да ви улесним и да отговорим на вашата необходимост от постоянна връзка с вашия лекар, създадохме за вас допълнителни дистанционни онлайн консултации с водещи специалисти в направленията кардиология, неврология, урология или асистирана репродукция.

Как се осъществяват Viber консултациите?

 

 

 

 

  • Viber консултациите се провеждат с предварително записване на посочените телефонни номера за различните специалности
  • Оставете 3 имена и ЕГН с оглед на това, че ако имате проведени образни изследвания в Болница Токуда, специалистите да могат да се запознаят с тях
  • При записване е необходимо да предоставите телефонен номер, свързан с програмата Viber, на който можем да ви се обадим. Можете да използвате телефон, таблет, преносим или стационарен компютър, свързан с интернет и с инсталиран Viber [изтеглете от тук>]
  • В уговорения час ще получите видео обаждане и консултацията ще се проведе под формата на двупосочен видеоразговор

  • Предоставете всяка медицинска документация за случая си, ако разполагате с такава

Запишете час за Viber консултация:

 

В Клиниката по Кардиология

 

на тел. 02/403 4000 и 02/ 403 4912

 

 

 

 

В Клиниката по Неврология и медицина на съня

 

на тел. 02/ 403 4000, *5544 и 0884 993 342

 

 

 

 

В Отделението по Урология

 

на тел. 02/ 403 4000 и *5544

 

 

 

 

В центъра за Асистирана репродукция

 

на тел. 02/403 4245

 

 

 

 

! Консултацията не е равнозначна на клиничен преглед, като при необходимост от такъв и/или от специфично изследване, което трябва да се направи в болнични условия, такива ще ви бъдат предложени.

В случай, че се налагат допълнителни изследвания или клиничен преглед, те могат да бъдат осъществени при спазване на допълнително въведените противоепидемиологични мерки в болницата. 

Въведените мерки на социална изолация и затрудненията при пътуване не бива да бъдат причина за игнориране на текущи заболявания, поява на нови симптоми или редовни профилактични проверки на текущото състояние, особено при хронични заболявания.

Специалистите на Болница Токуда продължават да работят, мотивирано и отдадено, и да са на ваше разположение, независимо от COVID-19 пандемията. Новата услуга предлага още една възможност за вас при оплаквания да бъдете обезпечени с квалифицирана медицинска помощ, да останете във връзка с вашите лекуващи лекари и да получите съвети и предписания как да постъпите при необходимост.