Уважаеми пациенти,

Ние, Вашите лекари от всички специалности в Acibadem City Clinic Болница Токуда продължаваме да работим без прекъсване, денонощно, по всички световни стандарти и препоръки на здравните власти за строг епидемиологичен контрол

Нашият медицински център, oтделенията, клиниките и лабораториите са на Ваше разположение за изследвания, квалифицирани консултации и лечение в десетки медицински области.

Всички клиники, отделения и структури на болницата и медицинския център работят в нормалния си график, при засилени противоепидемиологични мерки, които включват пълна дезинфекция 4 пъти в денонощието, включително в двора на болницата, измерване на температурата на всеки влизащ в сградата, изпращане на пациенти с висока температура към входа на Спешно отделение за допълнителна оценка, различен вход за персонала.

Независимо от глобалната заплаха COVID-19, медицинските екипи на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда са до своите пациенти непрекъснато, отговорни и мотивирани, и нито за момент не са изоставили ежедневната им необходимост от качествена медицинска грижа.

Призоваваме Ви да не се поддавате на паниката и да не пренебрегвате здравословното си състояние. При необходимост, незабавно се консултирайте със специалист.

Уверяваме Ви, че Болница Токуда е обезпечена с всички предпазни средства за лична защита и се грижи стриктно за безопасността и здравето на своите пациенти.

Познавате ни, ние ви познаваме. Ние сме Вашите лекари. За нас е професионален дълг да сме тук с грижа за Вашето здраве.

Апелираме към Вас - не се колебайте да ни потърсите, при необходимост!

С уважение и грижа,
екипът на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда



ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАШИТЕ ПАЦИЕНТИ:

  • Информация за пациентите на Болница Токуда, които живеят извън София ТУК >
  • Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда вече извършва тестове за COVID-19 ТУК >
  • Проф. д-р Радка Аргирова: Как да предпазим себе си и близките си от разпространение на вируса ТУК >
  • Информация за онкоболните пациенти на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ТУК >
  • Асистирана репродукция и Коронавирус: Какво трябва да знаете ТУК >
  • Информация за бременните пациенти ТУК >
  • Информация за пациентите със захарен диабет ТУК >