След покриване на всички предписания на Столичната регионална здравна инспекция и изтичане на 24-часовия карантинен период, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда възстановява дейността си

Лечебното заведение отново ще приема пациенти и предоставя медицински грижи за всички нуждаещи се, при високи мерки за епидемиологичен контрол и след извънредна цялостна дезинфекция на всички площи в болницата.

Клиниката по Пневмология ще остане затворена, като ще бъдат изписани всички пациенти и помещенията ще бъдат дезинфекцирани, според всички предписания на здравните власти.

Всички останали клиники, отделения и структури на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда продължават да функционират и да лекуват своите пациенти при засилени мерки за дезинфекция и контрол.

Бихме искали да Ви уверим, че Вашата безопасност е на първо място за нас, и всички наши усилия са насочени към максимален противоепидемиологичен контрол и същевременно осигуряване на адекватна и пълноценна медицинска грижа за всички нуждаещи се пациенти.

Предстоят допълнителни още по-строги епидемиологични мерки.

Препоръчваме на пациентите на Болница Токуда и техните близки да следят сайта на лечебното заведение за получаване на актуална информация.