До:    
Д-р Торао Токуда

Президент на Токушукай Груп

Председателна Токушукай Медикъл Корпорейшън

 

Уважаеми д-р Токуда,

От името на медицинските екипи и ръководството на Токуда Болница София бих желал да изразя нашето искренно съчувствие и съпричастност към пострадалите и близките на жертвите след опустошителното природно бедствие в Япония. Ние сме загрижени за нашите колеги и цялото население на Япония в този изключително тегък за вас момент.

Като представители на най-хуманната професия ние сме уверени, че всички вие от Токушукай Медикъл Корпорейшън сте посветили цялото си време, професионализъм и човечност в спасителните операции по откриване и оказване на първа помощ на пострадалите, а следвайки философията на д-р Токуда и като основна подкрепа на местните общности. Бихме желали да изразим и своето възхищение от вашия героизъм и безкористни усилия в животоспасяващите операции, както и за огромния ви принос за овладяване на националното бедствие.

Като болница – част от Токушукай Медикъл Корпорейшън, и като медицински екипи, които са съпричастни към човешката трагедия в Япония, ние сме готови да ви окажем подкрепата и съдействието, от което имате нужда - чрез изпращане на екипи и хуманитарна помощ.

 

С уважение:

Д-р Явор Дренски

МБАЛ „Токуда Болница София”