Равносметката за 7 години включва 1.9 милиона пациенти, 82 хиляди операции, над 5 300 родени деца, и хиляди щастливи и благодарни хора

Казват, че първите седем години от развитието са най-важни. А това доколко успешно се е развила Токуда Болница споделят всеки ден нейните пациенти, които продължават да се множат и да я избират като предпочитана болница за лечение на почти всички видове заболявания. На седем години японската болница е все така новаторска и инициативна, както и при самото и появяване в България. Не липсват планове далеч напред, които ще и позволят да продължи своето развитие и да утвърждава мястото, което заслужава.

Седмата годишнина бе отбелязана с тържествени речи и музика, на които гостите на събитието се наслаждаваха с удоволствие и чаша вино в ръка. В рамките на програмата, д-р Явор Дренски, изпълнителен директор на Токуда Болница София, представи постиженията, очакванията и новите проекти за 2014 г. Тържествено приветствие към гостите отправи и председателят на Надзорния съвет на японската болница г-н Артър Стърн.    

Българската асоциация за закрила на пациента използва момента да награди Токуда като една от първите болници в страната, които осигуряват качество, безопасност и защита за пациентите. Наградата връчи председателят на асоциацията г-н Пламен Таушанов.  

Пожелания за бъдещи успехи отправиха и хористите от Университетски смесен хор и Фолк-джаз формация към НБУ, които откриха тържеството и допринесоха за доброто настроение на гостите.

Освен присъстващите на празника, да честитят годишнината на болницата поздравителни адреси изпратиха множество институции, лечебни заведения и приятели.