15 и 16 май пък са дните за планирани операции

Dr. Darina Krastinova - maxillo-facial, plastic and reconstructive surgeonКакто всяко година светилото в пластично-реконструктивната хирургия д-р Дарина Кръстинова отново ще консултира пациенти в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Прегледите са насрочени за 14 и 17 май. Планирани операции ще бъдат извършвани на 15 и 16 май.

Записване за консултациите и повече информация пациентите могат да получат на тел: 0033139431709 (само вторник; при включване на телефонен секретар, може да бъде оставено съобщение на български език).

Д-р Дарина Кръстинова е призната за един от най-добрите пластични хирурзи в света. Дъщеря е на един от създателите на Военна болница хирургът ген. Генчо Кръстинов. Завършила е медицина в София. През 1972 г. заминава за Франция, където придобива 4 специалности: „Обща хирургия”, „Лицево-челюстна хирургия”, „Пластична, възстановителна и естетична хирургия” и „Стоматология”. В момента оперира в престижната парижка клиника “Фош”, частната клиника “Шато дьо ла Ме”, в хирургичния център “Вал д’Ор” и в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Почетен член е на Кралското медицинско дружество в Лондон и е носител на много международни отличия, както и на високия държавен орден „Мадарски конник”.

Свързани отделения