Един от най-добрите пластични хирурзи в света д-р Дарина Кръстинова ще извършва консултации в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда на 4 и 7 ноември 2019 г. и ще провежда планирани операции на 5 и 6 ноември. Допълнителна информация и записване могат да бъдат направени на тел.: 0033139431709, като обажданията ще бъдат приемани в сряда.

Д-р Кръстинова е дългогодишен гост-хирург и водещ консултант на Болница Токуда. Тя оперира в престижната парижка клиника “Фош”, частната клиника “Шато дьо ла Ме”, в хирургичния център “Вал д’Ор” във Франция, като няколко пъти в годината извършва планирани визити в Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда, които включват консултации и операции.

Д-р Кръстинова е завършила медицина в София. През 1972 г. заминава за Франция, където придобива 4 специалности: „Обща хирургия”, „Лицево-челюстна хирургия”, „Пластична, възстановителна и естетична хирургия” и „Стоматология”. Дъщеря е на един от създателите на Военна болница хирургът ген. Генчо Кръстинов. Почетен член е на Кралското медицинско дружество в Лондон и носител на много международни отличия, както и на високия държавен орден „Мадарски конник”. Международно призната е за един от най-добрите пластични хирурзи в света.

 

Свързани отделения