До края на месеца се очаква още едно семейство да сбъдне мечтата си за собствено дете

Първото бебе на Виена Ин Витро Център в Токуда се роди на 6 септември. Момченцето носи името Филип, тежи 2450 г и е високо 48 см. Щастливата майка благодари на екипа на австрийския ин витро център, с чиято помощ се осъществи мечтата й да има собствена рожба.  

Родителите на Филип се обръщат към Виена Ин Витро Център след редица неуспешни опити да имат бебе. Висококвалифицираните специалисти на центъра, в тясно сътрудничество с австрийските си колеги, изработват индивидуален план за асистирана репродукция, с който Филип идва на бял свят за радост на своето семейство. 

"Много сме щастливи, че успяхме да помогнем на едно семейство да сбъдне най-съкровената си мечта. Ние, екипът на Виена Ин Витро Център се радваме, че бяхме част от най-желания миг за родителите на Филип. ", каза д-р Лилия Димитрова от Виена Ин Витро Център.

Виена Ин Витро Център е открит на 16 октомври 2012 г. в Токуда Болница София. Екипът от репродуктивни специалисти непрекъснато взаимодейства с останалите отделения  на японската болница за цялостно обхващане на процесите, свъзани с репродукцията, раждането и грижите за новородените. В центъра се извършват най-модерните  асистирани репродуктивни методи като хормонална стимулация, инсеминация, ин витро оплождане, замразяване и криотрансфер. Екипът на центъра е обучен в най-иновативните подходи в асистираната репродукция, под ръководството на проф. д-р Хайнц Щромер, водещ специалист в областта на репродуктивната медицина с богат международен опит.

Във Виена Ин Витро Център се прилагат и редица допълнителни методи в областта на асистираната репродукция, като следват най-модерните тенденции за осигуряване на индивидуално лечение, насочено към конкретните нужди на пациентите.