Международни лектори ще представят развитието и значението на генетичната индивидуална медицина на световно и местно ниво

Токуда Болница ще бъде домакин на конференция по персонализирана медицина на 7 април 2014 г. Събитието е първо в България по една от най-съвременните теми в медицината - генетичната индивидуална диагностика и лечение. Организатори на събитието са първата създадена в България Асоциация по персонализирана медицина, сдружение на учени, медицински и здравни специалисти, пациенти и обслужващи звена, чийто съучредител е Токуда Болница. 

Конференцията ще предложи лекции с голямо значение от гледна точка на развитието на онкомедицината и молекулярната диагностика, лечението на туморните заболявания, новите подходи в онкохематологията. Събитието ще събере на едно място международни и европейски експерти в областта, представители на пациентски организации, чуждестранни гости и др. 

Гост-лектори са Президентът на Световната коалиция по персонализирана медицина Едуард Абрахамс и Изпълнителният директор на Европейския алианс за персонализирана медицина Денис Хорган.

Официалната част по откриването на конференцията ще се проведе на 7 април от 08:30 часа в Аулата на Токуда Болница на 9 етаж. Входът е свободен. Всички желаещи да присъстват, могат да заповядат на събитието.

Програмата можете да разгледате тук:

 

 

 

 

 

 

 

Свързани отделения