Издаването на книгата е финансирано от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда и средствата от продажбата ѝ ще бъдат дарени за инвитропроцедури на двойки, които мечтаят да станат родители

"Книгата "Дневник на моята бременност" допринася жените да изживеят пълноценно и да запазят спомена за най-емоционалния момент от живота - бременността", споделя Ивелина Рускова, която стои зад идеята. "Изданието е замислено, подкрепено и реализирано с полезна и практична информация за всяка жена, която чувства, че е готова за тази стъпка или вече е бременна", допълва основателката на фондация "Мечта за дете"

Д-р Зорка Угринова, специалист по обща медицина и хомеопатия и Елена Терзиева, нутриционист, експерт по правилно хранене, са съавтори на изданието и го допълват с полезни съвети.

С помощта на дневника, бременната може да запази спомена за всяка емоция, чувство, промяна, която преживява по време на най-хубавия период в живота на една жена - този, в който очаква да стане майка. 

В изданието ще откриете още полезна информация какво се случва по време на бременността - седмица по седмица, както и ценни съвети от специалисти за храненето и здравето на майката и детето.

Цената на книгата е 18 лв. и средствата ще бъдат дарени за инвитропроцедури на двойки, които мечтаят да станат родители. 

Представянето ще се състои на 16 октомври от 19 часа в клуб Книгата / The Book в София.

Научете повече за представянето на книгата от събитието във Facebook>