Покана

за

Конференция

Гастроентерологични аспекти на аутизма

с гост лектор

Д-р Артър Кригсман, САЩ

08.01.2011 година, 19,00 часа

МБАЛ „Токуда Болница София”, Аула, ет. 9

Вход свободен

 

МБАЛ „Токуда Болница София” има удоволствието да Ви покани на Конференция по проблемите на децата от аутистичния спектър, която ще се проведе на 08 и 09 януари 2011 в Аула на 9 етаж на лечебното заведение.

В първия ден на форума специалният гост на конференцията д-р Артър Кригсман /Arthur Krigsman/, който е световно известен гастроентеролог от САЩ, ще представи своите достижения в областта на диагностиката и лечението на аутизма и неговите гастроентерологични аспекти. Неговата лекция е насрочена за 19,00 часа на 08 януари /събота/, като ще бъде последване от презентация на тема „Капсулна ендоскопия” и широка дискусия с аудиторията.

Конференцията е насочена само към медицински специалисти - педиатри, детски гастроентеролози, детски невролози, гастроентеролози, невролози, общопрактикуващи лекари, психолози, психиатри, логопеди, хомеопати, специализанти в съответните области и студенти по медицина. Целта на форумът е обмен на опит и широка дискусия в мултидисциплинарен медицински формат. 

Събитието ще продължи и на следващия ден в по-разгърнат формат и насоченост както към специалисти, така и към родители на деца, страдащи от аутизъм, с участието на Д-р Усман от 09,00 часа под организацията на Сдружение „Тацитус” – за връзка: 02/4834633 и 0885146030 и на http://www.autism-bg.com/biochemistry_conference.html.