Отделение по Физикална и рехабилитационна медицина съвместно с отделение по Акушерство организират занимания по йога за бременни

Йога за бременни е подходяща за всички бъдещи майки, при които бременността протича без усложнения. Заниманията имат за цел общо тонизиране и укрепване, справяне с болките в гърба, намаляване на отоците по краката, заздравяване на мускулите на тазовото дъно. 

Дихателните техники се прилагат за пълноценно снабдяване на плода с кислород и подготвят майките за самия процес на раждане. 

Релаксацията е любима част на бъдещите майки, защото се научават активно да отпускат всичките си мускули и да наблюдават с радост и удоволствие променящото се тяло.

Заниманията стартират от месец декември 2014 г. в залата на Физиотерапия и рехабилитация на етаж В1 в четвъртък от 15:15 с продължителност 1 час, като групите се разделят съобразно гестационни седмици:

04.12.2014 - до 16 г.с.

11.12.2014 - от 16 до 28 г.с.

18.12.2014 - след 28 г.с.

Заповядайте в залата на отделение по Физикална и рехабилитационна медицина на етаж В1 в Токуда Болница. Не е необходимо предварително записване. Цената е 8 лв. на посещение.