Д-р Венелина Милева, изпълнителен директор на Аджибадем Сити Клиник - Болница и ДКЦ Токуда получи награда за Ефективен мениджмънт, добри практики, иновации, и качествена здравна услуга в тазгодишното издание на наградите на сп. Business Lady.

Наградите се връчват за седма поредна година. Организаторите бяха подбрали 19 дами, развиващи дейност в 12 категории от обществения живот, бизнеса и медиите. Призовете отличават приноса на българската делова жена в различни сфери на живота. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството у нас. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и достижения.

За да поддържа качествено ниво на медицинските дейности и удовлетвореност на пациентите, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда разчита на професионализма и високите стандарти в работата на дамите в медицината - около 40% от началниците на клиники, отделения и звена в лечебното заведение са жени.