Издаването на книгата е финансирано от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда и средствата от продажбата ѝ ще бъдат дарени за ин витропроцедури на двойки, които мечтаят да станат родители

„Дневник за моята бременност“ е едно емоционално съпреживяване на значим за всяка жена период от живота й. Ние подкрепихме тази идея, водени от желанието да дадем възможност чрез споделяне на своите чувства и мисли по време на бременността, жените да запазят съкровен спомен и да го предадат на своите деца.“, сподели д-р Венелина Милева, изпълнителен директор на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.

"Благодаря за подкрепата и социалната отговорност на Болница Токуда в лицето на изпълнителния директор Д-р Милева и на прокуриста Билал Демирлер, че финансираха този прекрасен "Дневник на моята бременност", каза Ивелина Рускова, автор на книгата и допълни - "Аз съм една от хилядите жени минали по този път, жените с репродуктувни проблеми, и затова идеята която дойде при мен със създаването на този дневник книга е да помогнем на повече жени да сбъднат мечтата си".

Д-р Зорка Угринова, специалист по обща медицина и хомеопатия и Елена Терзиева, нутриционист, експерт по правилно хранене, са съавтори на изданието и го допълват с полезни съвети.

С помощта на дневника, бременната може да запази спомена за всяка емоция, чувство, промяна, която преживява по време на най-хубавия период в живота на една жена - този, в който очаква да стане майка.

В изданието ще откриете още полезна информация какво се случва по време на бременността - седмица по седмица, както и ценни съвети от специалисти за храненето и здравето на майката и детето.

Можете да поръчате книгата на фейсбук страницата на Дневник на моята бременност.