Програмата на пролетната визита на д-р Кръстинова в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда включва прегледи и консултации, които ще бъдат извършвани на 17 и 20 май 2021 г., и планирани оперативни интервенции, насрочени за 18 и 19 май 2021 г.

За информация и записване: contact@darina-krastinova.net и тел. 0033 139431709 (само в сряда).

Д-р Дарина Кръстинова е призната за един от най-добрите пластични хирурзи в света. Дъщеря е на един от създателите на Военна болница хирургът ген. Генчо Кръстинов. Завършила е медицина в София. През 1972 г. заминава за Франция, където придобива 4 специалности: „Обща хирургия”, „Лицево-челюстна хирургия”, „Пластична, възстановителна и естетична хирургия” и „Стоматология”. В момента оперира в престижната парижка клиника “Фош”, частната клиника “Шато дьо ла Ме”, в хирургичния център “Вал д’Ор” и в Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда.

Почетен член е на Кралското медицинско дружество в Лондон и е носител на много международни отличия, както и на високия държавен орден „Мадарски конник”. Д-р Кръстинова има много ученици както в България, така и от различни страни по света.

Д-р Кръстинова има регулярни визити в Болница Токуда два пъти годишно, по време на които извършва консултации и оперира.

 

Свързани отделения