На Бабинден празнуват всички акушери, гинеколози, неонатолози и сестри - хората, свързани с най-щастливия миг - повявата на човешкия живот

Нека целият екип на Болница Токуда в отделенията по Акушерство и високо рискова бременност и Неонатология да бъдат все така посветени на благородната професия! Продължавайте все така с професионализъм, човечност и грижа да помагате на новия живот да се появи на този свят! Подкрепата, вниманието и цялостните грижи към бебета и техните майки ви превръщат всеки ден в посланици на живота и дарители на семейно щастие! Бъдете здрави и ценени! Получавайте толкова доброта и щастие, колкото давате всеки ден от професионалния и човешкия си път!

Днес на празника, за втора поредна година отец Радко от храм "Св. Пантелеймон" в Бояна изпълни ритуал за здраве на бебетата и на медицинските специалисти и освети АГ-отделение и Неонатология.

Както традицията на Бабинден повелява, млада родилка изми ръцете на акушерката Марияна Ковачева.

Д-р Венелина Милева, изп. директор на Болница Токуда, д-р Сузана Нашар, началник на Родилен сектор и д-р Радка Масларска, ръководител на Неонатология, поздравиха акушери, гинеколози, неонатолози и сестри и им пожелаха здраве и все така екипна работа, в името на новия живот.

Вижте моменти от празника в галерията