Днес е вашият празник, денят, в който светът отдава почит към благородното ви решение да бъдете опората в грижата за здравето на всяко едно общество

Никой, който не е бил на ваше място, не може да каже какво е да си медицинска сестра и професионалист по здравни грижи, какви специални качества са необходими, какви усилия и какви жертви изисква вашата работа всеки ден, с какви човешки истории и предизвикателства се сблъсквате. 

Малко е да се благодари в един ден от годината, а има защо да сме ви благодарни всеки ден и всеки час. За грижите, без които пациентите, лекарите и цялото здравеопазване не биха могли да се справят. За желанието да помагате на другите безусловно. За професионализма и страхотната работа, която всеки ден дава възможност на пациентите да се върнат отново здрави при семействата и приятелите си.

Благодарим ви, че сте тук! Бъдете здрави и щастливи, вие и вашите семейства, сбъдвайте личните и професионалните си мечти и се радвайте на благодарността в очите на вашите пациенти - най-вярната оценка за вашия труд и всеотдайност.

Гл.м.с. Мария Борисова
Главна медицинска сестра 
Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда 
 
Д-р Венелина Милева 
Изпълнителен директор
Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда 
 
Г-н Бугра Сусам
Прокурист
Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда