Водещи лектори ще представят иновации в персонализираната медицина при инфекциозни заболявания, като вирусни хепатити, HIV-инфекция и ко-инфекции и други

Аджибадем Сити Клининк Болница Токуда ще бъде домакин на конференция по персонализирана медицина на 28 февруари 2019 г. Обучителният семинар е посветен на персонализирания подход при диагностиката и лечението на някои инфекциозни заболявания. Организатори на събитието са Българска асоциация по персонализирана медицина, чийто съучредител е Болница Токуда. 

Програмата е разделена в 4 тематични части, засягащи персонализирани подходи в сферата на инфекциозните заболявания, при лечението на вирусен хепатит С и на други вирусни хепатити - хепетит В и хепатит Е, както и персонализирана медицина при HIV инфекция.

В 12:45 ч проф. д-р Радка Аргирова, дмн, лекар-вирусолог в Клинична лаборатория в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще изнесе лекция на тема "Ко-инфекция HIV и грип: от експеримента към индивидуалното здраве", изнесена на VII-ми Европейски конгрес по клинична микробиология, 1-2 ноември 2018, Лондон, Обединено кралство.

В 16:40 ч проф. д-р Аргирова ще бъде и модератор на сесията на тема: Персонализирана медицина и HIV инфекция", в която ще се включи и д-р Радин Цонев, началник отделение по Гастроентерология в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. 

Д-р Цонев ще представи и лекция на тема "Особености в лечението на ко-инфекции: HIV+HCV и HIV+HBV" в 14:50 ч и ще участва в сесията на тема "Персонализираният подход при лечението на вирусен хепатит C" в 14:00 ч.

Официалната част по откриването на конференцията ще се проведе на 28 февруари от 12:30 часа в Аулата на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда на 9 етаж. Входът е свободен. Всички желаещи да присъстват, могат да заповядат на събитието.

ПРОГРАМА

Изтеглете програмата от тук>