Безплатни ортопедични прегледи за деца и възрастни организира

МБАЛ „Токуда Болница София”

Безплатните прегледи ще се проведат на 6 и 7 юли 2012г. след предварително записване на тел: 02/403 4000

 

Лекарите от отделението по Ортопедия и травматология в МБАЛ „Токуда Болница София” ще консултират безплатно пациенти на 6 и 7 юли /петък и събота/ 2012 година.

Прегледите ще се провеждат в три кабинета с различна насоченост: Детска ортопедия, Остеоартроза и Хирургия на ръка. По този начин пациенти от всички възрасти ще могат да се консултират безплатно със специалист от МБАЛ „Токуда Болница София”.

Консултациите са предназначени за деца над 6 годишна възраст, активно спортуващи хора, претърпели травма пациенти и възрастни мъже и жени, при които рискът от трайно и необратимо увреждане на ставите е най-висок.

Целите на безвъзмездните прегледи са:

  1. Профилактика на гръбначните изкривявания при децата в края на учебната година
  2. Диагностика на уврежданията на тазобедрените и коленните стави при хора в напреднала възраст – коксартроза, гонартроза идр.
  3. Диагностика на ортопедичните нарушения в областта на ръката

Желаещите да посетят Дните на отворени врати трябва предварително да се запишат на тел.: 02/403 4000. Няма да бъде необходимо представяне на направление от личен лекар. Пациентите, които вече имат установен ортопедичен проблем, е препоръчително да вземат със себе си цялата медицинска документация, свързана с проблема им.

От този месец отделението има 24-часова готовност за прием и неотложно лечение на всякакъв вид травма на опорто-двигателния апарат – счупвания, увреди и др. Приемът е през ортопедичните кабинети на Токуда, а през нощта и в неделя – през Неотложно звено. За връзка – тел: 02/403 4000.