Ако искате видимо да подобрите външния вид и самочувствието си с минималноинвазивна естетична процедура, опитните специалисти от Клиниката по Дерматология на Болница Токуда могат да ви насочат към подходящата за вашия тип кожа, за да получите най-добрия резултат.

Когато вземате решение за подобряване на външния си вид, е разумно да се консултирате с опитни специалисти с медицинско образование.

Екипът на Клиниката по Дерматология на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще консултира безплатно за естетични процедури и ще ви помогне да се спрете на точната за вашия тип кожа, възраст и желани резултати.

Кой е най-подходящият подход конкретно за вас, може да научите от специалистите след безплатна консултация с тях. 

Запишете час на *5544, 02/ 403 4000 и 02/403 4933

 

През слънчевите месеци подходящи естетически процедури, при това с бързо видим ефект, са инжектиране на филъри, ботулинов токсин (ботокс) и поли-L-млечна киселина и мезолифт. Научете повече за тези процедури:

  •  Мезолифт 

С възрастта кожата на лицето става по-тънка, по-отпусната, образуват се фини или по-дълбоки бръчки, появяват се пигментации и разширени кръвоносни съдове.

При мезолифта чрез многократни убождания в кожата се инжектират различни вещества - витамини, антиоксиданти или чиста хиалуронова киселина.

Резултатът е уплътняване, подобряване на еластичността и вискозитета на кожата, изглаждане на фините бръчки. Кожата на лицето започва да изглежда по-млада и по-свежа. Необходими са 3-4 сеанса на година, като този метод е подходящ при всички жени след 30 годишна възраст.

Mезолифтът може да се комбинира с други процедури за постигането на максимален резултат. Такива са химически пилинг, инжектиране на ботулинов токсин, фотоподмладяване. Това осигурява както сигурност за здравето на пациента, така и сигурност по отношение на желания резултат.

  • Инжектиране на временни попълващи средства - филъри

Инжектирането на попълваща субстанция в областта на съществуващи бръчки и гънки на лицето помага за придобиване за изглаждане на бръчките. Използват се различни естествени и синтетични химически продукти, които са безвредни и имат временен ефект.

  •  Инжектиране на ботулинов токсин (Ботокс)

Прилагането на ботулинов токсин тип А предизвиква временно блокиране на лицевите мускули, като по този начин бръчките се отпускат и стават по-малко видими. Третирането с ботокс има видим резултат и това е причината тази процедура да е често избирана по целия свят, като едно от основните средства за борба с остаряването. Инжектирането в повърхностния слой на кожата я изглажда почти веднага, което придава младежко излъчване за месеци наред. 

Кой е най-подходящият подход конкретно за вас, може да научите от специалистите след безплатна консултация с тях. 

Запишете час на *5544, 02/ 403 4000 и 02/403 4933

 

Свързани отделения