Записванията за обученията по специалностите ортопедия и травматология продължават до 28 октомври

Академия за лекари като част продължаващо обучение и квалификация на медицински специалисти организира Български лекарски съюз с помощта на Токуда Болница София. Първият обучителен модул на академията ще се проведе на 2 ноември 2013 г. в аулата на Токуда Болница София.

Темите на обучението ще бъдат: ортопедия и травматология, и съврменни практики в анестезиологията и лечението на болката с автори италианският ортопедичен хирург д-р Ернесто Пинторе, който е консултант в МБАЛ Токуда Болница София, и д-р Джон Петри. Тяхната едноименна академия Пинторе-Петри ще предостави ценни теоретически и практически съвети в областта на ортопедичната хирургия, включително операции на живо, множество дискусии, специализирани модули за медицински сестри и разнообразни теми от областта. Сред лекторите на семинара ще бъдат д-р Георги Симеонов, началник на отделение по Анестезиология и Реанимация в Токуда Болница София и д-р Васил Яблански, началник на отделението по Ортопедия и Травматология на японската болница.

Записването за участие в семинара ще продължи до 28 октомври 2013 г., а официалното откриване с пресконференция е насрочено за 1 ноември.

Партньори на събитието са: Токуда Болница София, медицинска верига MedicNet, Регионална болница Белинцона, Швейцария, Министерство на Здравеопазването и Посолството на Италия в България.

Презентация на Академия Пинторе-Петри и програма на обучението можете да разгледате тук.

Програма за първия модул можете да изтеглите от тук.

Свързани отделения