На 28 ноември 2006 г. група млади, смели, амбициозни и ентусиазирани хора, застават в основата на една нова ера в здравеопазването в България – създаването на най-голямата частна многопрофилна болница у нас.

Днес, 15 години по-късно, Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда е една от най-големите и търсени от пациентите болници. Тук те намират спасение и в много от случаите – единственото решение на здравословните си проблеми и тези на техните близки.

Нашите лекари и медицинският персонал изпълват със смисъл тази болница. С ежедневните усилия, които полагат, със своите знания и умения, с иновациите, които прилагат в лечението на нашите пациенти.

Влагайки сърцето си, те спасяват и променят живота на стотици хиляди. Най-силната мотивация за един човек е успехът в неговите начинания. Нашите специалисти го постигат въпреки трудностите, през които минават. Оценката за отличната работа е най-силно изразена в усмивките, в сълзите от радост и в благодарността на нашите пациенти.

Изказваме искрена благодарност на екипа на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда за постоянните усилия, инициативност и креативност, които полагат, за да направят болницата това, което е днес.

А на вас, нашите пациенти, благодарим за доверието!