На 28-ми ноември 2006г. Токуда Болница – София официално дава старт на своята дейност. През изминалите 12 години лечебното заведение се движи убедително в посока утвърждаване на високо качество на медицинските услуги, хуманни и етични стандарти на отношението към пациентите и техните близки, насърчаване на развитието и иновативната дейност на екипите. Доказаните във времето високи стандарти в медицината, която се практикува в лечебното заведение, са негова запазена марка и най-голяма отговорност.

Въпреки предизвикателствата, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда е институция с огромни възможности и перспективи. Само през отиващата си календарна година в ремонти и преоборудване в болницата бяха инвестирани 15 млн. евро. Плановете за следващата календарна година включват продължаване на инвестициите в обновяване и развитие. Нашите екипи също остават до вас, защото те са най-ценния капитал и истинското лице на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда.

Искаме да благодарим на всеки от вас за гласуваното в годините доверие, и да ви уверим, че оставаме верни на мисията си да създаваме медицина с най-високото достижимо качество.

Честит Рожден Ден!