На събитието, което предизвика огромен интерес, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда подари 10 ваучера за педиатричен преглед и изследвания в Клиниката по педиатрия

Над 200 хиляди зрители следяха онлайн уъркшопа за настоящи и бъдещи родители, част от кампанията "Мисия Бебе 2020" на Woman.bg, се проведе на 9 февруари в Сердика Център в столицата.

Вижте видеото от уъркшопа тук>

В събитието се включиха водещи специалисти от Болница Токуда.

Д-р Мефтуне Шефкетова, началник на Центъра за за асистирана репродукция и д-р Сашо Райков, специалист по репродуктивно здраве говориха с гостите за съхранението на фертилността и най-съвременните за лечение на репродуктивните проблеми, които се прилагат и в болница Токуда.

Д-р Мария Атанасова, акушер-гинеколог от АГ-отделението на Болница Токуда обсъди с гостите на събитието видовете раждане - вагинално и секцио, както и за упойките по време на раждане.

Д-р Радка Масларска, началник на отделението по Неонатология даде полезни съвети на родителите как да постъпят при спешни състояния при новородени и кърмачета.

Д-р Веселина Кендерова, педиатър, детски пулмолог от Клиниката по Педиатрия информира гостите за теми, свързани с детското здраве, сред които колики, среднощно будене, вирусни и бактериални инфекции, ваксини, хидратация при бебета и деца.

Яна Раковска, кинезитерапевт в отделението по Неонатология сподели изключително любопитни техники за раздвижване на най-малките и полезни съвети съвети и демонстрации.

Прочетете повече тук>

Вижте видеото от уъркшопа тук>


 

На 7 март Болница Токуда огранизира Дискусия за репродуктивно здраве с д-р Шефкетова, д-р Райков и с гост Антоанет Пепе. 

Научете повече за събитието и лекторите тук>