БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

Уважаема д-р Нашар,

Уважаеми дами и господа,

С настоящето бисмо бих искала да споделя с Вас впечатленията си от здравните грижи, полагани по време на бременността и следродилния период за майката и бебето в „Аджибадем Ситиклиник Болница Токуда“.

Предпочитанието ми да проследя бременността си и да родя в „Аджибадем Ситиклиник Болница Токуда“  беше обусловено от три причини: на първо място, беше резултат от избора ми на точно определен лекар – д-р Сузана Нашар; на второ място, болницата разполага със специалисти от всички области на медицината, и на трето място, отличната болнична обстановка и препопръките на мои познати.

Едва ли мога да намеря най-подходящите думи, с които да изкажа своето „благодаря“ на д-р Нашар, която следеше бремеността ми и при която родих детето си. Богатият й професионален опит, отговорността, с която подхожда към пациентите си, загрижеността й, стоплени от голямото й добро сърце ми дадоха усещането, че съм в сигурни ръце и ми вдъхнаха спокойствие, че всичко ще бъде наред. В срещите ми с нея тя винаги беше любезна, усмихната, търпеливо изслушваше и даваше отговор на всеки мой въпрос.

Д-р Нашар, благодаря Ви от сърце за професионализма, търпението, отношението, доверието, отдадеността, усмивката, благия поглед, спокойствието, което излъчвате и което вдъхвате на пациентите си. Всяка болница трябва да се гордее, че има в екипа си специалист като Вас.

Бих искала да споделя възхищението си от болничната обстановка в обновения постродилен сектор на 5 ет., съобразена до най-малкия детайл със състоянието на пациентите след раждане. Комфортни болнични легла, просторни болнични стаи, луксозно обзвеждане, отлична хигиена, вкусна храна. Всички тези неща допринасят майката да се чувства удобно и да се наслади на първите мигове със своето бебе. Към всичко това бих добавила и любезното, мило и загрижено отношение на лекари, акушерки, медицински персонал, който се грижи за майката и бебето по време на болничния престой в „Аджибадем Ситиклиник Болница Токуда“.

Професионализмът на медицинския персонал, високото ниво на предлаганите здравни услуги, отличните болнични условия направиха престоя ми в „Аджибадем Ситиклиник Болница Токуда“ приятно изживяване и допринесоха да се насладя пълноценно на първите мигове със своето бебе. Удовлетоврена съм, че избрах „Аджибадем Ситиклиник Болница Токуда“ и без колебания бих я препоръчала на свои познати.

 

12 май 2019 г.                                           С уважение и признателност,

Албена Дрянова