Студентите от Факултета по обществено здраве от Медицински университет - София посетиха част от клиниките на Аджибадем Сити Клиник Младост, където имаха възможност да се запознаят с условията на работа в различните болнични отделения. Кампанията се провежда под мотото "Започни кариерата си при нас", а нейна основна цел беше да запознае бъдещите медицински специалисти с възможностите за кариерно развитие в болницата.

Посещението започна със среща между посетителите и прокуриста на Аджибадем Сити Клиник Младост г-н Мелих Карахасаноглу, който сподели повече за организационната структура на болницата, основните медицински направления и иновативния мултидисциплинарен подход към пациента, който е в основата на успеха на болницата.

Специална презентация за процесите в болницата беше представена от Главна сестра Ангелина Василева. Тя разкри спецификите на работата в различните отделения и стандартите на обучение според най-голямата световна акредитираща институция в областта на здравеопазването - JCI. 

Всички посетители се включиха в обиколка, по време на която разгледаха диагностичните кабинети, болничните стаи в отделенията и се срещнаха отблизо с детайли от дейността на медицинските сестри и лекарите в болничното заведение.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Разгледайте всички отворени позиции за работа при нас тук.